IT-CONSULTANT: MET ZORG VOOR JOUW ZAAK

"Ik sta als IT-consultant voor een persoonlijke benadering met een hoge mate van integriteit en daadkracht."

IT consulent

IT hoeft niet moeilijk te zijn, wel effectief.

 

Het opzetten en onderhouden van een effectieve, digitale werkomgeving brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. Zeker zonder de juiste kennis of expertise, kan dit wel eens tot onnodige problemen leiden. Mijn kracht als IT-consultant ligt in het inspelen op deze complexe vraagstukken, waarbij ik altijd een extra stap zet. Met de juiste externe kennis en vakkundigheid kom je veel sneller tot betere oplossingen.

Jouw zorg is mijn vakgebied. Ik zorg dat gemaakte afspraken op het gebied van IT worden gewaarborgd, waarbij ik altijd het belang van zowel je organisatie als de eindgebruiker in acht neem. Met mijn jarenlange ervaring als IT service- en projectmanager voor de Nederlandse overheid, ben jij altijd verzekerd van vakbekwaamheid en het beste resultaat.

Wat kan ik als IT-consultant voor jou betekenen?

Een aantal hele belangrijke zaken, waaronder;

Het begint allemaal bij de inventarisatie, zodat ik goed inzichtelijk heb welke uitdagingen er liggen en wat je behoeftes zijn. Je ontzorgen is mijn hoogstpersoonlijke missie, daarom stellen we in samenspraak met alle betrokkenen het service-level agreement op. Waarna ik zorg dat de gemaakte afspraken ten alle tijden worden nageleefd en het service-level niveau altijd zal worden gewaarborgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.
Hierdoor sta je nooit voor een verrassing en weet je altijd wat je kan verwachten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of geadviseerd worden over de diensten die ik je kan aanbieden? Neem dan contact op via bovenstaand nummer of via de knop hieronder.

error: Inhoud is beschermd.
Ga naar de inhoud