RAUL7823

Integriteit. Daadkracht. Eerlijkheid.

Het zijn de eigenschappen die mij zowel als aankoopmakelaar als IT- consultant kenmerken. Mijn kracht ligt in het ontzorgen van mijn cliënten.

Zowel in de IT als op de woningmarkt en in de vastgoed, waarbij ik inspeel op de exacte vraag en een extra stap zet. Zoals het vinden van jouw nieuwe haard in een markt die oververhit is, of met complexe en dringende IT- vraagstukken.

De Haagse woningmarkt is mij niet vreemd, sinds 2003 ben ik direct betrokken bij de ontwikkelingen die zich in de markt voortdurend plaatsvinden. Of je nu droomt van de volgende stap in je leven of je permanent wilt gaan settelen, jouw droom is mijn missie.

De werkelijke vertaling van Purush Besakih naar het Sanskriet laat niets aan de verbeelding over. ‘Purush’ staat voor ‘mens’ en dat is precies waar de focus voor mij ligt. Het is mijn hoogstpersoonlijke missie om jou te helpen aan het huis van je dromen, jouw tempel: in het Sanskriet ook wel ‘Besakih’ genoemd.

Voorzien van een extensief netwerk van contacten, aankoopmakelaars en belanghebbende, zorg ik ervoor dat jij de woningmarkt of jouw IT problematiek te lijf kan. Van het vinden van jouw droomhuis tot aan de werkelijke overdracht. Of van het verhelpen van jouw IT-vraagstuk tot aan het voorkomen van nieuwe incidenten, jouw doel is mijn zorg. Waarbij ik zorg voor de juiste begeleiding gedurende het gehele proces. In het huidige tijdperk is snelheid van essentieel belang. Daarom hou ik de lijntjes kort en acteer ik direct voordat de kans verkeken is.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan direct een oriënterend gesprek met mij in via de knop hieronder. Neem ook gerust een kijkje naar de diensten die ik je kan aanbieden.

error: Inhoud is beschermd.
Ga naar de inhoud