DE AANKOOPMAKELAAR VOOR JOU

"Het aankopen van een droomhuis is een spannende stap. Als aankoopmakelaar voor jou, voorkom ik dat jij onnodige risico's neemt."

Vastgoed

Vind je perfecte huis

Jouw haard is mijn hoogstpersoonlijke missie.

Het kopen van een huis is een enorm grote stap, zeker in een woningmarkt die oververhit is. Er komt namelijk veel kijken bij het vinden van jouw droomhuis. Als aankoopmakelaar kan ik je daarvan ontzorgen, door je de juiste begeleiding te geven in een markt waarin honderden huizenzoekers bieden op dezelfde woningen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en grijp je niet langer meer mis. Ik zorg voor de juiste steun gedurende het gehele aankoopproces.

De Haagse woonmarkt ken ik maar al te goed. Sinds 2003 volg ik de ontwikkelingen in de regio, waardoor ik in staat ben accuraat te handelen wanneer nieuwe kansen zich voordoen.

Al komt er veel meer kijken bij het aankopen van een woning. Ik ontzorg je door andere het onderhoud van een woning te observeren en andere eventuele gebreken in kaart te brengen. Daarnaast zet ik als aankoopmakelaar de extra stap door bestemmingsplannen te onderzoeken, de status en verplichtingen van de VvE en andere relevante zaken.

Wat kan ik als aankoopmakelaar voor jou betekenen?

Heel erg veel, waaronder zaken als;

 

Het vinden van jouw droomhuis begint met het in kaart brengen van je wensen en behoeftes. Zo kan ik gericht te werk gaan en weet ik waar ik jou mee kan verblijden. Waar wil je wonen? Naar wat voor type woning gaat jouw voorkeur uit? In welke stadsdeel of buurt voel jij je het gelukkigst?

Daarna begint voor mij de echte uitdaging; het vinden van de woning die het best bij jou past. Als aankoopmakelaar heb ik ontzettend goed zicht op de woningen die de verkoop in gaan, waardoor ik snel kan acteren als de kans zich voordoet.

Zodra wij je favoriete huis hebben gevonden, zal ik een bod uitbrengen en verzorg ik de onderhandelingen met de verkopende partij.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik bied meerdere pakketten aan met verschillende diensten.
Zo ben jij zeker van wat jij kan verwachten en vind je precies wat bij jou past.

Laten we samen voor jou de plek vinden die je verdient.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of geadviseerd worden over de diensten die ik je kan aanbieden? Neem dan contact op via bovenstaand nummer of via de knop hieronder.

error: Inhoud is beschermd.
Ga naar de inhoud